UDSOLGT: Desoto Caucus (Mulighed for mad)

Details
Date:

oktober 14

Time:

20:00

Website:
Event Website
Venue

Fikumdik Kaffe

Trindsøvej 4

Aarhus, Denmark, 8000

Billetpris 175,- (+gebyr)

Døre kl. 19.00 – Koncertstart kl. 20.00

Dem her… – dem må du ikke gå glip.

Fikumdik, som “spillested”, står på skuldrene af dette fantastiske orkester, og vi er ovenud begejstrede for at vi igen får muligheden for at opleve den magi, som denne quartet fremelsker på scenen.

Men skynd dig. Det plejer at gå stærkt med billetsalget 😉

Efter en stribe stærke koncerter i DK i begyndelsen af året bringer public demand The DeSoto Caucus ud på landevejene igen i efteråret. Bandet der udsprang af Howe Gelbs Giant Sand og i en årrække var musikalske værter ved Århus Festuges “Medium Rare Sessions” er som altid i gang med at brygge ny musik, og det kommer man også til at få smagsprøver på denne aften når man på Fikumdik kommer helt tæt på de rullende grooves, sprøde guitarer og kendte dobbeltvokaler. Det er klassisk sangskrivning og gode melodier, men også absolut levende musik for åbne ører.

Anders Pedersen – sang & guitar mm

Nikolaj Heyman – guitar, sang & keyboards

Peter Dombernowsky – trommer & percussion

Dennis Ahlgren – bas

Spisning før koncerten. Pernille siger:

Vi gør det igen sgu’!!! Vi har lokket allerbedste Jakob og Stine fra Il Locale til at fylde vores maver med alskens herlige lækkerier inden koncerten!! Så hvis du har lyst til at spise med, inden vi skal fylde vores ører og hjerter med musikkærlighed, så sender du bare en mail til fikumdikkoncert@gmail.com og så får du en mail en retur fyldt med kærlighed og info