Fikumdik Radio v./Jesper Nyborg/Feat. Anders Pedersen

Details
Date:

februar 7

Time:

19:30

Website:
Event Website
Venue

Fikumdik Kaffe

Fikumdik Radio 2024#2

Noget af det vi har lært her i garagen er, at der sker noget helt særligt, når vi lytter til vinyler sammen – vi får en lille musikalsk oplevelse sammen, og det er de oplevelser, der binder os sammen og skaber de fælleskaber, der spreder musikalske ringe i vandet. Jesper Nyborg har verdens dejligste vinyler og dertilhørende røverhistorier, og seriøst du skulle ta’ og komme forbi, for det bliver skidehyggeligt.

Denne aften har vi et ganske nyt koncept… – Totalt-ikke-hemlig-gæst. Gæsten hedder Anders Pedersen. Udover at være guitarist i Power Solo, så er han blandt andet også frontmand i bandet Desoto Caucus. DET BAND, som spillede en den første koncert nogensinde i Fikumdik og som er grund til vi i dag kalder os “Et slags spillested”

Tidligere har vi bland andet haft besøg, af skønne artister som Mike Andersen, Kajsa Vala, Ida Gaard, Katrine Schmidt, Jonas Fjelsted og Oscar Mukherjee.

Hvis du ikke allerede har været med til Fikumdik Radio, så skulle du virkelig unde dig selv den her oplevelse – vi kalder det Danmarks mest eksklusive radioprogram, for du kan kun høre det lige her ved os!

Dørene åbner kl.19:00 – Det er ikke muligt at købe mad til arrangementet.