Jonas Ringtved & Fox Paloma. Billet 125,-

Details
Date:

juni 16

Time:

20:00

Website:
Event Website
Venue

Fikumdik Kaffe

Trindsøvej 4

Aarhus, Denmark, 8000

Det her glæder vi os rigtig rigtig meget til. Det bliver den perfekte første halvårs-afslutningskoncert 🙂

Vores gode ven og radiovært Jesper Nyborg har introduceret os til dette fine orkester fra Nordjylland, og de kan noget helt særligt. De kalder selv deres musik for Psych pop/60’s Beat… – og vi kan vidst godt, uden at tage munden for fuld, sige at de er godt inspireret af Beatles, bland andet. Og det synes vi bare godt om. Fine energiske og melodiske melodier med gode vokal-harmonier… – whats not to like!!

De spillede på Spotfestial sidste år med gode anmeldelser og du kommer helt sikkert til at høre mere til dem i fremtiden, så hør dem på Fikumdik før alle de andre 😉

Billetpris 125,-

Dørene åbnes kl. 19.00
Koncert start kl. 20.00

Det er IKKE muligt at købe mad til dette arrangement.

https://www.facebook.com/Foxpalomaofficial

Om Fox Paloma:

Som en form for overnaturligt væsen er denne trio dukket op af ingenting i Danmarks tågefyldte nordlige region. Fox Paloma bringer den originale beatlyd, som havde de aldrig lavet andet, og hvis de ikke får dig op at ringe, så lyt til dem igen! �
Trioen Fox Paloma består af The Sync Siblings Linus og Rasmus Holst. Deres genetiske synkronisering danner tyngdepunktet for bandets dynamiske optræden, og giver publikummet et veldefineret show. Trioen fuldendes af den karismatiske frontmand Jake Gardiner, der med sin karakteristiske vibrato og sine tryllebindende evner på den 12-strengede giver bandet en helt særlig personlighed. Sammen åbner de op for en musikalsk verden, der med garanti vil lokke dig nærmere og give dig lyst til mere.

Sammen har de skabt et semi akustisk lydbillede hvor grænserne mellem de to forskellige genre bliver brudt og kombineres i skøn overensstemmelse med hver deres personlige udtryk. Jonas Ringtved puster nyt liv i Fox Paloma’s 60’er poppede lyd, og lytteren bliver kastet omfavnet af ren nostalgi fra slut 60’erne og start 70’erne. Med vokalharmonier, der læner sig op ad Crosby, Stills & Nash og instrumentering der matcher, er der garanti for en musikalsk oplevelse uden sammenligning.