Karl Kristian m. band

Details
Date:

november 25

Time:

18:30

Website:
Event Website
Venue

Fikumdik Kaffe

Trindsøvej 4

Aarhus, Denmark, 8000

Be still my heart…. ! Det er svært ikke at blive bare en lille smule forelsket i Karl Kristian. Ægte svært! Ordsmed extraordinaire kan man også kalde ham, for han har sproget i sin magt! Det er så fint det danske sprog… det vil os noget, og det vil Karl Kristian i den grad også! Ta’ din kæreste, din veninde, din familie og dit hjerte med i garagen og husk en lille serviet i tasken for her kommer et menneske med noget på hjerte!

Billetkøb:

Prølihørher!! Først havde vi sår’n et helt almindeligt system med håndskrevne noter og så blev vi sår’n lidt “smart i en fart”-agtige og fik et fancy billetsystem med links og den slags… Men altså de der billetsystemsudviklere har gang på gang arrangeret det sådan, at det klokkeslet, der står på vores billetter, ikke er det samme, som der står i vores begivenhed, og så er der nogle af jer, der kommer helt vildt for tidligt eller lidt for sent, og vi vil jo egentlig bare gerne hjælpe alle med at komme til tiden, så derfor prøver vi nu at vende en lille smule tilbage til rødderne. Derfor skal du simpelthen til tasterne, når du skal købe en billet til vores arrangementer.

Så altså det kommer til at foregå sår’n her ikk’…

Du opdager, at vi har et megafedt arrangement, som du gerne vil med til, og den der spirende forventningsglæde er allerede begyndt at sprede sig i din krop.

Du skriver en mail til fikumdikkoncert@gmail.com, hvor du lige skriver, hvor mange billetter du skal bruge… forventningsglæden spreder sig lidt mere, men nu er den også blandet med en lille smule nervøsitet, for hvad nu, hvis der er udsolgt?

Du venter i åndeløs spænding på, at der kommer en mail retur fra os, hvor vi skriver, at vi har dine billetter klar til dig, og at vi glæder os helt vildt, til du kommer – hvis du er rigtig uheldig kan det også være en mail, hvor vi skriver, at der desværre er udsolgt, men at vi håber, at du har lyst til at komme forbi en anden gang. Mailen indeholder også et mobilpaynummer, som du skal overføre penge til, og så når du har gjort det, så skal du bare læne dig tilbage og glæde dig til en virkelig dejlig aften i garagen – for lige meget hvad, så bliver det helt sikkert skægt og skørt, og vi glæder os til at dele oplevelsen med dig.