NP Henriksen – “DIGTE UDEN PIZZ & TRIo ToTAL”

Details
Date:

maj 4

Time:

19:30 - 22:00

Website:
Event Website
Venue

Fikumdik Kaffe

Trindsøvej 4

Aarhus, Denmark, 8000

“Digte Uden Pizz” – Beatpoesi med NP.Henriksen & “TRIo ToTAL” (125,-)

Forstadslivet spiddes i Comedy-Beatdigte.
NP. Henriksen fylder garagen med hæsblæsende anekdoter og digtværk fra den mørkeste skuffe når ”DIGTE UDEN PIZZ & TRIo ToTAL” besøger os i maj.
Digte… For mange en skriveform som kan være lidt tung i det og måske har nogen også minder fra folkeskolen, hvor der skulle analyseres og findes meninger i snørklede sætninger.

Men digte kan være noget helt og aldeles andet. Særligt når de fremføres af en komiker.

Nogen siger, at NP. Henriksen er et lovechild imellem Jens Blenstrup og Per Højholt i version 3.0 – men han er mest sig selv, mand og menneske. En skarp, frygtløs no-bullshit komiker – revsende og morsom.

Med ”Digte Uden Pizz” præsenteres en helt nye genre inden for comedy.
Showet, der havde premiere under Zulu Comedy Festival i 2017, lever stadig, men er blevet udvidet med ”TRIo ToTAL” bestående af Niels Ulbrandt -på hammond, Jakob Elvstrøm -på sax, Per Kolling -på trommer.

’Egentlig begyndte digtende som ideer til jokes, som jeg aldrig kunne finde ordentlig form på i mine almindelige comedyshows. Så begyndte jeg at skrive ideerne ned som digte og så kom grinene lige så stille fra salen.’

’Det kommer der ud af at gå rundt i en forstad til Århus, der hvor man troede, man ikke ville ende. Man lærer at sætte pris på de små ting, uden at forstadslivet bliver en stille resignation’ siger, NP.Henriksen

Kom ned og få rørt lattermusklerne – det bliver helt sikkert skægt!

Billetpris 125,-

Bestil billetter på fikumdikkoncert@gmail.com

Dørene åbnes kl. 18.30
Show kl. 19.30

Det er ikke muligt at købe mad!

📷 En af dem fra “GRIMFEST”