UDSOLGT: Sidste Udkald

Details
Date:

januar 14

Time:

20:00

Website:
Event Website
Venue

Fikumdik Kaffe

Trindsøvej 4

Aarhus, Denmark, 8000

Man kunne godt bare tale om hyggelige ting, men Sidste Udkald tør godt skrabe i lakken og prikke lidt til de emner, der gør lidt naller og ikke er så hyggelige at tale om. Det gør de på en helt umanerlig lækker måde – et varmt tæppe af håndspillet folk-musik krammer dig, mens ærligheden og skrøbeligheden i lyrikken rækker ud efter dig og efterlader dig med følelsen af, at hvis vi allesammen bare turde at række ud, så ville verden blive et meget bedre sted…
Så det er med stor glæde og en mindst ligeså stor respekt, at vi igen glæder os til at tage imod Sidste Udkald i garagen.
De kalder sig selv Danmarks mest deprimerede far-band – vi kalder dem de sjælefulde superhelte fra Mols.

Det tog flere uger at lande ovenpå den kæmpe musikalske gave, det var sidst, de var forbi garagen…faktisk kan man diskutere, om vi overhovedet er landet endnu, for det var en af de aftener, hvor Pernille måtte tørre øjnene og kaste al skam over bord og bare erklære, at hun er Sidste Udkalds fangirl numero uno!

Det bliver verdens fineste aften i garagen, og du skulle ta’ og være med!

Pris 200,-

Dørene åbnes kl. 18.30
Koncertstart kl. 20:00

Vi finder på dejlig mad sammen med verdens bedste Il Locale og det bliver fabelagtigt og det kommer til at koste 195,- for maden. (Menu følger)

Mad serveres fra 17:30 til 19:00.

Du bestiller billetter ved at skrive en mail til fikumdikkoncert@gmail.com. Husk at skrive antal. Så vender vi tilbage med info om betaling og sår’n 🙂