Tobias Trier’s Orkester

Details
Date:

oktober 5

Time:

20:00

Website:
Event Website
Venue

Fikumdik Kaffe

Trindsøvej 4

Aarhus, Denmark, 8000

Døre kl. 19.00
Koncert kl. 20.00
Pris: 195,-

Vi har aldrig lagt skjul på, at vi elsker det skæve, finurlige og gøglede… Nu kommer en af vores danske yndlingsartister forbi og giver hans input med stor musikalitet og finurlig lyrik.​

Tobias Trier har nemlig ord og toner i sin magt, når han vender hverdagslivet på vrangen og tager brydegreb med den moderne mands kvaler, laster og længsler. Det kan man opleve i en række iørefaldende melodier og finurlige tekster, når han spiller hos os, Fikumdik Kaffe i Aarhus 🙂

Første gang han for alvor stod på scenen, var han kun 13 år. Det var til Leif Sylvesters bryllup i Cirkus Himmelblås telt. Og han var der, fordi han er søn af Røde Mor musikeren Troels Trier. Siden har han taget et markant skridt ud af faderens skygge og etableret sig som selvstændig anerkendt trubadur og entertainer. Han har udgivet et album cirka hvert tredje år siden han debuterede med “Bag De Blå Persienner” i år 2000.

Tobias Trier har udgivet syv soloalbummer, og har skrevet musik til flere film og teaterforestillinger. I 2021 fik han med bandet De Onde en Danish Music Award som årets bedste børnejazz-orkester. I 2023 kunne man opleve Tobias som skuespiller på teatret Aveny-T i forestillingen På Pletten, hvor han stod bag musik og sange, og skrev manuskript i samarbejde med skuespilleren Winnie Kristine. Forestillingen er på vej på turne rundt om i landet, og musikken kan snart findes på Spotify.

På datoen 5/10 spiller han et bredt udvalg af sange fra karrieren – måske skal publikum synge med på “Drak af din kop”, “Hvorfor kommer hun ikke?” og “Jeg kendte en pige”, hvor publikum får lov til at udfordre Tobias’ evner til at improvisere.

Han lover, at en koncert med ham altid er en intens og morsom musikalsk oplevelse.

”Mit motto er, at musik skal være fysisk. Musik skal få folk til at græde, grine eller danse. Sådan er mine koncerter, de bringer publikum gennem hele følelsesregistret.”
Citater fra anmeldelser:
”Tobias poetiske sange vækker på en gang minder om en tidlig Thomas Helmig, Kim Larsens ”Værsgo”, Dan Turell, Søren Kragh-Jacobsens ”Mona” og sågar Cornelis Vreeswijk, men samtidig smager musikken og ordene i den grad af nutid” B.T.
”Det er svært at få smilet til at sænke sig efter næsten to timer i selskab med Tobias Trier og hans band. Koncerten på Rytmeposten var en sand humørbombe, hvor Triers herlige anekdoter faldt ind i en forrygende musikalsk legestue” Fyens Stiftstidende.
”Han mestrer på en gang alt det skøre og nærmest psykedeliske til det rørende og smukke” Nordjyske