Tue West (Solo) (Dørene åbnes kl. 19.00)

Details
Date:

maj 20

Time:

20:00

Website:
Event Website
Venue

Fikumdik Kaffe

Trindsøvej 4

Aarhus, Denmark, 8000

I starten af 00’erne skrålede vi med på “En sang om kærlighed” og “Hun er fri” og tænk engang… – nu kommer Tue West til Fikumdik 🙂 Han er på forårs turne, og vi er vildt glade for, at han har sagt ja til at optræde for os. Det bliver endnu engang en fantastisk aften 🙂

Siden debuten i 2003 har Tue West opholdt sig på sin personlige musikalske platform og samtidig været en fast bestanddel af en stor generation af dansksprogede sangskrivere.
Nærværende og altid aktuelle sange om livet er omdrejningspunktet og den udtryksfulde og improviserede indgang til musikken er en stor del af musikerens dna.
Altid med et dynamisk set up, der konstant udvikler deres lyd og retning.

Den 5. november udgav Tue West sit første album i 5 år: “Frihed Til At Være En Fange”. I Perioden siden sidste album, “Der er ingen der venter på os” (2016), har han udsendt en EP og en håndfuld singler.

På både albummet og til livekoncerter flirter sangskriveren med inspiration fra 70/80’ernes guitarkoryfæer, der går hånd i hånd med den dansksprogede poesi som det fortællende midtpunkt.
Bagkataloget og de nye sange bliver fortolket i rejsen rundt i den improvisationsprægede folk/rock og i det autentiske nærvær.

Solo koncerterne har et intimt særpræg, båret frem af improviserede passager, poesi og historiefortælling og et bredt og genkendeligt bagkatalog.

Vokal, Guitar mm: Tue West