Fikumdik Favner Spirerne

Details
Date:

november 2

Time:

18:00

Website:
Event Website
Venue

Fikumdik Kaffe

Trindsøvej 4

Aarhus, Denmark, 8000

På vores ”Fikumdik favner spirerne” -aftener får du mulighed for at møde nogle af de helt friske spirer i det danske musikgræs… altså dem der, som du engang kommer til at se spille på Wembley, og så kan du bare stille og roligt læne dig tilbage i sofaen og vide, at dem har du allerede set før, de blev allemandseje. Det er kunstnere in the making, som får lov at vise noget af alt det de kan, og du kan få lov til at være med. Så de her aftener kan du desværre ikke gå til padel alligevel, for du bliver nødt til at komme og støtte musikkens fremtid. Det er svært at være upcoming musiker her post-corona, for ALLE scenerne er optagede af de mere etablerede kunstnere, der også gerne vil ud, og vise alt det de kan. Men altså…. dem kan du se en anden aften, for nu handler det om fremtidens verdensstjerner – kom ned i garagen og bliv overrasket, provokeret eller måske endda forelsket i din nye endnu ukendte yndlingskunstner.

Billetkøb:

Prølihørher!! Først havde vi sår’n et helt almindeligt system med håndskrevne noter og så blev vi sår’n lidt “smart i en fart”-agtige og fik et fancy billetsystem med links og den slags… Men altså de der billetsystemsudviklere har gang på gang arrangeret det sådan, at det klokkeslet, der står på vores billetter, ikke er det samme, som der står i vores begivenhed, og så er der nogle af jer, der kommer helt vildt for tidligt eller lidt for sent, og vi vil jo egentlig bare gerne hjælpe alle med at komme til tiden, så derfor prøver vi nu at vende en lille smule tilbage til rødderne. Derfor skal du simpelthen til tasterne, når du skal købe en billet til vores arrangementer.

Så altså det kommer til at foregå sår’n her ikk’…

Du opdager, at vi har et megafedt arrangement, som du gerne vil med til, og den der spirende forventningsglæde er allerede begyndt at sprede sig i din krop.

Du skriver en mail til fikumdikkoncert@gmail.com, hvor du lige skriver, hvor mange billetter du skal bruge… forventningsglæden spreder sig lidt mere, men nu er den også blandet med en lille smule nervøsitet, for hvad nu, hvis der er udsolgt?

Du venter i åndeløs spænding på, at der kommer en mail retur fra os, hvor vi skriver, at vi har dine billetter klar til dig, og at vi glæder os helt vildt, til du kommer – hvis du er rigtig uheldig kan det også være en mail, hvor vi skriver, at der desværre er udsolgt, men at vi håber, at du har lyst til at komme forbi en anden gang. Mailen indeholder også et mobilpaynummer, som du skal overføre penge til, og så når du har gjort det, så skal du bare læne dig tilbage og glæde dig til en virkelig dejlig aften i garagen – for lige meget hvad, så bliver det helt sikkert skægt og skørt, og vi glæder os til at dele oplevelsen med dig.