Oak Now Willow

Details
Date:

november 3

Time:

19:30

Website:
Event Website
Venue

Fikumdik Kaffe

Trindsøvej 4

Aarhus, Denmark, 8000

Dem her kender I måske ikke endnu… men I kommer til at sende takkebreve i vildskab bagefter… det her bliver så lækkert… altså den her aften bliver en kosmisk musikorgasme…ja så er det faktisk bare sagt! Altså hele viben i og omkring Oak Now Willows musik er så lækker, så mens vi sidder her og skriver den her tekst flyver superlativerne hen over bordet…. Stakkels jer, der ikke får billet til den her koncert. Ej altså seriøst…. WOW!

BILLETPRIS: 150,-

Billetkøb:

Prølihørher!! Først havde vi sår’n et helt almindeligt system med håndskrevne noter og så blev vi sår’n lidt “smart i en fart”-agtige og fik et fancy billetsystem med links og den slags… Men altså de der billetsystemsudviklere har gang på gang arrangeret det sådan, at det klokkeslet, der står på vores billetter, ikke er det samme, som der står i vores begivenhed, og så er der nogle af jer, der kommer helt vildt for tidligt eller lidt for sent, og vi vil jo egentlig bare gerne hjælpe alle med at komme til tiden, så derfor prøver vi nu at vende en lille smule tilbage til rødderne. Derfor skal du simpelthen til tasterne, når du skal købe en billet til vores arrangementer.

Så altså det kommer til at foregå sår’n her ikk’…

Du opdager, at vi har et megafedt arrangement, som du gerne vil med til, og den der spirende forventningsglæde er allerede begyndt at sprede sig i din krop.

Du skriver en mail til fikumdikkoncert@gmail.com, hvor du lige skriver, hvor mange billetter du skal bruge… forventningsglæden spreder sig lidt mere, men nu er den også blandet med en lille smule nervøsitet, for hvad nu, hvis der er udsolgt?

Du venter i åndeløs spænding på, at der kommer en mail retur fra os, hvor vi skriver, at vi har dine billetter klar til dig, og at vi glæder os helt vildt, til du kommer – hvis du er rigtig uheldig kan det også være en mail, hvor vi skriver, at der desværre er udsolgt, men at vi håber, at du har lyst til at komme forbi en anden gang. Mailen indeholder også et mobilpaynummer, som du skal overføre penge til, og så når du har gjort det, så skal du bare læne dig tilbage og glæde dig til en virkelig dejlig aften i garagen – for lige meget hvad, så bliver det helt sikkert skægt og skørt, og vi glæder os til at dele oplevelsen med dig.