UDSOLGT: Poul Krebs – Musik & Talk

Details
Date:

januar 28

Time:

20:00

Website:
Event Website
Venue

Fikumdik Kaffe

Døre kl. 19.00
Koncert kl. 20.00

Den her aften bliver en af dem, man helst ikke vil gå glip af!

Vores allerfineste ven har begået en bog, en bog om den vej han er gået i livet, en vej som han selv beskriver som både ujævn, glat som is, uden navn, som Champs Elyseées, som en skovsti…op og ned (if you know, you know!). 25 albums er det blevet til, og på denne aften får du muligheden for at komme lidt tættere på det gode menneske bag rigtig mange danskeres livs-soundtrack. Poul siger altid “skriv lidt hver dag”, og måske er det på den måde, at han har udviklet sin helt særlige evne til at sætte ord på livets store og små følelser.

Det bliver en helt særlig nærværende og anderledes aften, hvor Poul Krebs i samtale med journalist Anders Toft Bro, og med inspiration og udgangspunkt i bogen “PK scrapbog – 25 tidslommer”, vil fortælle om sin helt egen og til tider ujævne vej gennem 25 album og mere end fire årtier i dansk musik. Det bliver fortællinger om at møde muren og turde klatre over den. Fine fortællinger om den lille hær af folk, han har været heldig at møde på de rigtige steder og tidspunkter, og som har skubbet ham videre, når han ikke selv kunne finde vej. Samtalen vil blive krydret med sange fra de fire årtier, enkelte måske endda også akkompagneret af Anders Toft Bro, der udover at være TV2 journalist og vært i kultprogrammet Fotovognen, også er musiker.

Det er mediumsvært at være i sin krop, når man skal beskrive, hvor meget vi glæder os til den her aften!

Vi laver en hyggelig fællesspisning sammen inden arrangementet, så vi kan være fyldt op med madlykke inden musiklykken tager over! Vi sender mere information til de heldige kartofler, der får gaflet de her billetter!

Billetterne kan gafles lige her:
https://billetfix.dk/en/e/poul-krebs-musik-og-talk/